Ykkösen ottelussa maali-ilottelua – konkarit upottivat pilkuilta

© Kuva: Juha Tamminen
Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

FF Jaro ja AC Oulu kohtasivat Ykkösen keskivikko-illan ainoassa ottelussa. Maalimäärä antaisi olettaa kyseessä olleen vähän täydempikin kierros.

Ensimmäisen jakson jälkeen tilanne oli isännille 2-1, mutta pian tauon jälkeen alkoi todella tapahtua. Oulu sai kaksi rangaistuspotkua vajaan kymmenen minuutin sisään. Molemmat ampui perille 36-vuotias Juho Mäkelä.

Varttia ennen täyttä aikaa Jaro nousi kuitenkin tasoihin Anthony Olusanyan osumalla, ja pallo vietiin puolestaan oululaisten boksissa sijaitsevalle pilkulle 84. minuutilla. Tälläkään kertaa, tässäkään päässä ampuja ei ollut noviisi – ottelun loppulukemat viimeisteli pietarsaarelaisten Jonas Emet.

Jaro nousi nyt neljän pisteen päähän sarjan kakkospaikalla olevasta TPS:sta, tosin ottelun enemmän pelanneena. AC Oulun kierre sen sijaan on synkkä; sillä on nyt kasassa 16 ottelusta 17 pinnaa, sarjasija kuudes.

Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!