Arjen Robben korostaa Bayern-ikonin tärkeyttä joukkueelle: ”Pitäisi aina olla avauksessa”

© Kuva: Getty Images
Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Arjen Robbenin mielestä Thomas Müllerin tulisi aina pelata Bayern Münchenin avauskokoonpanossa.

Viime kauden jälkeen uransa päättänyt Robben, 35, edusti Bayernia kymmenen vuotta ennen kuin ripusti nappulakengät naulaan heinäkuussa. Saksalaishyökkääjä Müller, 29, on edustanut Bayernia kymmenvuotiaasta asti.

Tänä kesänä Bayern hankki maailmanluokan vahvistuksen, kun se lainasi Philippe Coutinhon Barcelonasta. Brassitähteä on povattu Müllerin paikalle, mutta Robbenin mielestä seuraikoni on kentällä korvaamaton.

– Olen Müllerin iso fani. Hänellä on ominaisuuksia, joita kellään muulla ei ole. Hän on joukkuepelaaja, hän juoksee tyhjiin väleihin, hän on aina ollut tärkeä pelaaja minulle. Hän oli uskomaton viime kauden toisella puoliskolla, kommentoi Robben Sky Sportsille.

– Toki, uusi tähti on saapunut, mutta myös vanhoilla pelaajilla on hyviä ominaisuuksia. Vaikka hän (Müller) ei aina keräisi huomiota, hän on tärkeä, koska hän avaa välejä. Minusta hänen pitäisi aina olla avauskokoonpanossa.

– Hän tekee juoksuja selustaan. Se tekee vastustajan pelaamisesta vaikeaa. Bayern pelaa aina syvällä puolustavia joukkueita vastaan. Siihen tarvitaan paljon liikettä.

Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!