Cristiano Ronaldo vertasi itseään ja Lionel Messiä – nosti esiin yhden asian

© Kuva: Getty Images
Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!

Juventuksen Cristiano Ronaldoa ja Barcelonan Lionel Messiä tullaan luultavasti vertailemaan toisiinsa vielä pitkään sen jälkeen, kun kummatkin ovat jo uransa lopettaneet.

Kumpikin on palkittu maailman parhaan jalkapalloilijan palkinnolla, Kultaisella pallolla, viidesti ja molemmat ovat voittaneet joukkuetasolla lähes kaiken mahdollisen.

Portugalilaistähti Ronaldo, 34, näkee kuitenkin hänen ja Argentiinan maajoukkuekippari Messin, 32, välillä ainakin yhden eron: hän on pelannut urallaan eri seuroissa, Messi taas on vuodesta 2001 lähtien kantanut vain ja ainoastaan Barcelonan värejä.

Esimerkiksi Mestarien liigan Ronaldo on voittanut kerran Manchester Unitedissa ja neljästi Real Madridissa. Messi on juhlinut kilpailun voittoa neljästi Barcelonan kanssa.

– Ero minun ja Messin välillä on se, että olen pelannut monissa seuroissa ja voittanut Mestarien liigan eri seuroissa, kommentoi Ronaldo DAZN:lle.

– Messi on loistava pelaaja, jota ei tulla muistamaan pelkästään Kultaisista palloistaan, vaan myös siitä, että hän kehittyi vuosi vuodelta, kuten minäkin.

– Herään joka aamu, ja minulla on tämä idea päässäni, että harjoittelen saavuttaakseni vielä jotain enemmän, en vain sen takia, että tekisin rahaa.

– Luojan kiitos, minulta ei puutu rahaa, joten se mitä minä haluan, on ansaita paikkani jalkapallon historiassa.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!

Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!