Valioliiga
Liverpool – Arsenal
Lauantai 24.08. klo 19:30

Lauantain iltaottelu on samalla kierroksen yksi mielenkiintoisimmista kamppailuista: Liverpool ottaa Arsenalin vastaan Anfield Roadilla. Kyseessä on kahden kauden voitoilla aloittaneen joukkueen koitos ja samalla joukkueet miehittävät kahden kierroksen jälkeen sarjan kärkipaikkoja. Lauantain jälkeen ainakin toisen joukkueen puhtaat tilastot saavat tahran.

Viime viikonloppuna Liverpool haki pisteet Southamptonilta 1-2, mutta täysin vakuuttava Jürgen Kloppin miehistön suoritus ei ollut. Southamptonilla oli ottelussa hetkensä ja se olisi kieltämättä ansainnut tasapelin. Joka tapauksessa Poolin hyökkäyskalusto on viime kauden tapaan tappavassa iskussa. Yhteispeli Poolilla on saumatonta, kun viime kaudesta ei mainittavia muutoksia ole tapahtunut. Maalivahti Alisson ja puolustaja Nathaniel Clyne ovat loukkaantuneita, eivätkä pelaa lauantai-iltana.

Arsenalin voitot ovat tulleet Newcastlesta ja Burnleystä. Jälkimmäinen tarjosi Unai Emeryn miehille kovan vastuksen ja voitto hieman mairittelee Gunnersia. Erityisesti Arsenalin puolustus herättää suuria kysymysmerkkejä – varsinkin nyt, kun puolustuksesta on tärkeitä miehiä poissa. Myöskään keskikentälle Emery ei saa optimaalista kokoonpanoa. Tämä ei ole hyvä asia Gunnersille, kun luokkaeroa Pooliin löytyy kosolti jo valmiiksi.

Vetosuositus

Pool on ottelussa melkoisen suuri suosikki – näen Arsenalin kauden avaustappion tulevan lauantaina. Otan vetosuosituksen rohkeasti tasoituksellisena: isäntien vähintään kahden maalin voittoa haetaan. Vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Liverpool -1.5 kertoimella 2,25.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Liverpool – Arsenal ja kohteeseen veto ”Aasialainen tasoitus, Liverpool -1.5”. Jos Liverpool voittaa vähintään kahdella maalilla, saat 225 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Liverpool voittaa maalilla, ottelu päättyy tasan tai Arsenal voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]