Bayer Leverkusen on voittanut molemmat ottelunsa tämän kauden Saksan Bundesliigassa. Avauskierroksella tuli 3-2-voitto Paderbornista, toisella kierroksella Fortuna Düsseldorf kaatui 3-1.

Seuraavaksi Leverkusenin ja maalivahti Lukas Hradeckyn haasteena on Hoffenheim, joka lienee Leverkusenin tämän kauden toistaiseksi kovin vastus. Hoffenheim hävisi avauspelinsä Eintracht Frankfurtille, mutta voitti toisessa liigaottelussa Niklas Moisanderin kipparoiman Werder Bremenin 3-2.

Hradecky ennakoi lauantaina Leverkusenissa pelattavaa Hoffenheim-ottelua Suplan Bundes-Luke -podcastissa.

– Sielläkin on alkamassa uusi aikakausi, kun (manageri) Julian Nagelsmann siirtyi tosiaan Leipzigiin. Vähän muuttuneet sielläkin hommat, ja mielenkiintoisemmaksi asetelman tekee sekin, että hankimme sieltä (Hoffenheimista) siirtoikkunassa kaksi pelaajaa melkein avaukseen. Ostettiin niiltä vähän vahvuuksia pois. Tavallaan se ehkä antaa meille sen ennakkosuosikin viitan, Hradecky kertoi.

Keskikenttäpelaajat Kerem Demirbay sekä Nadiem Amiri siirtyivät Leverkuseniin täksi kaudeksi Hoffenheimista. Demirbaysta Leverkusen pulitti Transfermarktin mukaan 32 miljoonaa euroa ja Amirista 17 miljoonaa euroa.

– Hekin voittivat viime viikonloppuna ”Niken” (Moisander) Bremenin ja saivat tärkeät avauspisteet. Ei ole hirveästi hävittävää, kun tulevat tänne vierailemaan. Tärkeä matsi ja olisi hienoa jatkaa täydellä pistepotilla matkaa Kreikkaa ja Italiaa vastaan, Huuhkajissa ykköstorjujan viittaa kantava ”Luke” sanoi viitaten syyskuun 5. ja 8. päivä Tampereella pelattaviin EM-karsintojen kotiotteluihin.

Saksan Bundesliigan ottelu Bayer Leverkusen-Hoffenheim näkyy lauantaina 31.8. klo 16.20 alkaen suorana lähetyksenä suoratoistopalvelu Viaplayssa.