© Kuva:

Pyunik – Wolverhampton: raskas reissu ennen Valioliigaa

Eurooppa-Liiga
Pyunik – Wolverhampton
Torstai 08.08. klo 19:00

Torstaina Wolves tekee raskaan reissun Armeniaan asti, sillä Jerevanissa vastassa on paikallinen Pyunik. Jotkut saattavat muistaa Pyunikin Mestarien Liigan karsinnasta vuonna 2002, kun joukkue kävi antamassa Tammelan Stadionilla selkään Tampere Unitedille numeroin 0-4. Itselleni tuosta ottelusta jäi jonkunlaiset traumat, mutta pärjäilen nykyään ihan mukavasti.

Pyunik sijoittui Armenian liigassa toiseksi vain pisteellä mestaruuden hävinneenä. Uusi kausi on alkamaisillaan, mutta yhtään sarjapeliä Pyunik ei ole vielä pelannut. UEL-karsinnoissa joukkue on selvittänyt tätä ennen Shkupin sekä Jablonecin. Jälkimmäisen suutiminen laulukuoroon oli melko hyvä suoritus, koska tsekkijoukkueet ovat suht laadukkaita. Wolvesiin Pyunikilla on julma tasoero, mutta sijaintinsa puolesta joukkue saa hieman tasoitusta kotipeliinsä.

Wolves oli Crusadersia vastaan täysin eri planeetalta – tasoero joukkueiden välillä oli suunnaton. Nyt joukkueella on kiperät hetket, sillä sunnuntaina Armenian matkan jälkeen Nuno Espirito Santon miehistö avaa valioliigan Leicesterin vieraana. Luvassa voi olla ehkä hieman kierrätystä torstaiseen otteluun. Ainakin tuore hankinta Patrick Cutrone saanee mahdollisuuden kärjessä.

Vetosuositus

Tässä ottelussa molemmilla on kyky tehdä maaleja. Pyunik osaa kotonaan maalinteon ja ennakkoon vahvempi Wolves on erittäin tulivoimainen. Otan vetosuositukseksi Molemmat joukkueet tekevät maalin – KYLLÄ kertoimella 2,10.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Pyunik – Wolverhampton ja kohteeseen veto ”Molemmat joukkueet tekevät maalin – KYLLÄ”. Jos molemmat joukkueet tekevät maalin, saat 210 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos molemmat joukkueet eivät tee maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.