Veikkausliiga
SJK – IFK Mariehamn
Torstai 15.08. klo 18:30

Seinäjoella pelataan torstaina isoista Veikkausliiga-pisteistä: isäntänä toimiva SJK yrittää pitää kynsin ja hampain kiinni ylempään loppusarjaan oikeuttavasta top 6 -paikasta ja IFK Mariehamn yrittää katkaista tappioputken, joka vie sitä yhä syvemmälle alemman loppusarjan syövereihin. Vieraat ovat siinä asemassa, jossa tasapelit eivät enää vie sitä tarpeeksi ylöspäin.

SJK on osoittautunut vaikeaksi ennustettavaksi tällä kaudella. Parhaimmillaan joukkue näyttää mainiolta, mutta välillä tuntuu siltä, että Alexei Eremenkon pakka ei pystyisi dominoimaan edes Ykkösen joukkueita. Joukkueella on nyt avaimet käsissään ja voitto tästä ottelusta kirkastaisi näkymiä tuntuvasti. SJK:lta on varmasti poissa pelikieltoinen Jude Arthur sekä loukkaantuneet Dion Acoff ja Billy Ions. Tosin muitakin poissaolijoita voi paljastua torstain mittaan.

Ilves haki IFK Mariehamnilta pisteet viime kierroksella. Saarelaiset olisivat rehellisyyden nimissä ansainneet ottelusta jotain, eikä tämä ole ainoa ottelu tällä kaudella, josta voi sanoa niin. Sarjataulukko on silti armoton ja kärkikuusikkoa olisi pakko saavuttaa nyt voitoilla – tähän on aikaa vain neljä ottelua. Motivaatio saarelaisilla on varmasti tapissa, kuten isännilläkin.

Vetosuositus

Kuten sanottu, seinäjokisten päivän kuntoa on vaikea arvioida. Vaikeaa se näyttää olevan myös vetomarkkinoille, sillä joukkue saa varsin mukavia kotikertoimia. Nostan siis vetosuositukseksi SJK voittaa ottelun kertoimella 2,40 – tämä kerroin kattaa kyllä riskin.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun SJK – IFK Mariehamn ja kohteeseen veto ”SJK voittaa ottelun”. Jos SJK voittaa ottelun, saat 240 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai IFK Mariehamn voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]