Norwichin manageri Daniel Farke ei ole yllättynyt siitä, miten Teemu Pukki on aloittanut tämän kauden Valioliigassa.

Suomen maajoukkuekärki Pukki, 29, on tehnyt kahdella ensimmäisellä kierroksella yhteensä neljä maalia. Hän iski Norwichin lohdotusmaalin 1-4-tappiossa Liverpoolia vastaan ja viimeisteli hattutempun Newcastlen verkkoon 3-1-voitossa.

Viime kaudella Pukki teki Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Mestaruussarjassa, 29 osumaa, jolla irtosi maalipörssin kuninkuus. Hänet valittiin myös sarjan parhaaksi pelaajaksi.

[readmore from=Pukki-Teemu]

– En ole yllättynyt, teen töitä hänen kanssaan. Tiedän, mihin hän pystyy, kommentoi Farke Sky Sportsille.

– Tietysti se on unelma-alku Valioliigassa, kun tekee neljä maalia kahteen otteluun. En ole varma, voiko hän jatkaa samassa tahdissa, koska silloin hän tekisi kauden aikana 70 maalia.

Farke korosti jälleen, että Pukin ainoa vahvuus ei ole viimeistely. Suomalainen on ennen kaikkea joukkuepelaaja.

– Viime kaudella hän teki niin paljon maaleja, mutta antoi myös monta maalisyöttöä. Hänen työmääränsä on tärkeä, hän juoksi Newcastlea vastaan 80 jaardia alaspäin (noin 70 metriä) riistääkseen pallon takaisin. Hän on joukkuepelaaja, ja se on kaikista tärkeintä.

– Emme katso henkilökohtaisia tilastoja. Minulle on tärkeää, että saamme mahdollisimman monta pistettä. Jos muut tekevät paljon maaleja ja hän (Pukki) vain syöttää ne, niin olen silloinkin tyytyväinen.

Lauantaina Norwich kohtaa kauden kolmannessa sarjaottelussaan Chelsean, joka hakee vielä ensimmäistä voittoaan.