Tuomarin koskemattomuus on pyhä asia – RoPS-laiturille neljän pelin pelikielto

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan kurinpitovaliokunnan puheenjohtaja on langettanut RoPS:n hollantilaislaituri Tarik Kadalle kahden ottelun lisäpelikiellon. Koska Kada sai 28.7. pelatussa Inter-ottelussa suoran ulosajon, josta seuraa automaattisesti kahden ottelun pelikielto, joutuu 23-vuotias pelaaja jäähylle yhteensä neljän pelin ajaksi.

Kada oli jo sivussa viime sunnuntain Ilves-ottelusta, ja nyt pelikiellon takia jäävät väliin myös pelit VPS:ää, SJK:ta ja FC Lahtea vastaan. Käytettävissä hän on seuraavan kerran vasta 1.9. pelattavassa vierasottelussa HJK:ta vastaan, Veikkausliigan runkosarjan päätöskierroksella.

Kada tönäisi Inter-ottelussa erotuomari Oskari Hämäläistä ja sai kipakkaa palautetta muun muassa pelikaveri Juho Hyväriseltä. Kada on pelannut RoPS:n paidassa kymmenen veikkausliigaottelua. Näissä tehotilastoon on kirjattu yksi maalisyöttö.