Bayern Münchenin seurapomolta kummallinen uhkaus Saksan jalkapalloliitolle: ”Emme ikinä hyväksyisi sitä”

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin presidentti Uli Hoeneß on uhannut, että seura ei päästä pelaajiaan Saksan maajoukkueen mukaan, jos Manuel Neuer menettää Saksan paidassa ykkösvahdin paikkansa Marc-André ter Stegenille.

Maajoukkueen ja Bayernin kapteeni Neuer, 33, on ollut Saksan ykkösmaalivahti noin kymmenen vuotta ja pelannut sinä aikana kaikissa arvoturnauksissa. Barcelonan veräjänvartija ter Stegen, 27, on noussut viime vuosina maailman huipputorjujijen joukkoon, mutta maajoukkueessa hän on toiminut Neuerin kirittäjänä.

Kaksikon peluutuksesta maajoukkueessa on käyty aiemminkin keskustelua, mutta aihe nosti päätään jälleen tässä kuussa, kun ter Stegen harmitteli julkisesti vähäistä peliaikaansa Saksan ryhmässä.

Sport Bildin mukaan maajoukkueen päävalmentaja Joachim Löw kaavailee, että ter Stegen on avauksessa vähintään toisessa ottelussa ensi kuun maajoukkuetauolla, jonka aikana Saksa kohtaa 9. lokakuuta Argentiinan ystävyysottelussa ja 13. lokakuuta Viron EM-karsinnassa.

Hoeneß ei katsoisi hyvällä, jos Bayernin pitkäaikainen luottovahti joutuisi luovuttamaan paikkansa ter Stegenille.

– Emme ikinä hyväksyisi sitä, kommentoi Hoeneß Sport Bildille.

– Emme enää päästä pelaajia maajoukkueen mukaan, jos niin tapahtuu.

Saksan maajoukkueen joukkueenjohtaja Oliver Bierhoff selvensi Sport Bildille, ettei ole huolissaan Hoeneßin uhkauksesta, koska kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan sääntöjen mukaan seurojen on päästettävä pelaajansa maajoukkuetauon aikana maajoukkueiden mukaan.

Lähde: Bulinews


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.