Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamara on Rangersin avauskokoonpanossa Skotlannin seurajalkapallon suurimmassa ottelussa, eli Celticiä vastaan pelattavassa Old Firmissä.

Glasgow’n paikallisottelu käynnistyy kello 14.00, ja sitä voi seurata suorana Viasatin jalkapallokanavalta tai Viaplay-suoratoistopalvelusta.

Tammikuussa Dundee FC:stä Rangersiin siirtynyt Kamara, 23, on ehtinyt kohdata Celticin kahdesti uuden seuransa väreissä. Maaliskuussa hän tuli vaihdosta noin kymmeneksi minuutiksi sisään 1-2-tappiossa ja toukokuussa hän tahkosi täydet minuutit Rangersin voittaessa 2-0.

Tällä kaudella Kamara on pelannut yhdeksän ottelua Rangersissa, kun Eurooppa-liigan karsintapelit lasketaan mukaan, mutta Skotlannin pääsarjassa hän on päässyt tällä kaudella irti vasta kerran.

Iltapäivän ottelu toimii Skotlannin liigan neljännen kierroksen loppuhuipennuksena. Kummatkin joukkueet ovat voittaneet kolme aiempaa otteluaan, mutta Celtic on sarjataulukossa Rangersin edellä paremman maalieron turvin. Ottelun voittajalle on luvassa paikka sarjakärjessä.