Jose Mourinholta ennustus Cristiano Ronaldosta 50-vuotiaana – samalla melkoinen ylistyslaulu

© Kuva: Getty Images

Cristiano Ronaldo mellasti jälleen oikein olan takaa syyskuun maaotteluissa. Ronaldo teki Portugalille kahdessa ottelussa viisi maalia, ja on enää 16 maalin päässä kaikkien aikojen maaottelumaalitilastoa johtavasta Iranin Ali Daeista.

Juventuksen supertähti sai suitsutusta joka suunnasta, ja nyt näihin ylistyslauluihin yhtyi myös José Mourinho. Mourinho valmensi maanmiestään Real Madridissa vuosina 2010-2013, ja tuntee Ronaldon siksi hyvin.

– En ylläty siitä, mitä hän tekee. Hän on 34-vuotiaana huippupelaaja, pelaa huippujoukkueissa ja on erittäin kunnianhimoinen. Geneettisesti ajateltuna Cristiano on tieteellistä tutkimusaineistoa, ja mentaalisesti myös, Mourinho hehkutti portugalilaisen TV-kanavan 11 haastattelussa.

– Cristiano on ilmiö. Hän on joku, joka ajattelee vain voittamista ja sitä, miten voisi tehdä asioita vielä enemmän ja paremmin. Siksi se, mitä hän tekee, ei yllätä minua lainkaan.

Mourinho uskoo, että Cristiano Ronaldo jatkaa maalien sylkemistä myös peliuran päättymiseen jälkeenkin. ”Special One” esitti arvauksensa siitä, missä näemme CR7:n 50-vuotiaana.

– Luulen, että kun Cristiano on 50-vuotias, hän on kotonaan ja FIFA kutsuu hänet legendojen otteluun. Hän pelaa sen ottelun ja tekee maalin. Niin siinä käy, Mourinho lausuu.

Lähde: Marca