Neymar on puhunut varsin suoraan siitä, miten pyrki kaikin tavoin jättämään Paris Saint-Germainin kesällä, palatakseen Barcelonaan. Nämä lausunnot eivät luonnollisesti muutenkin kiivaina tunnettuja pariislaisultria kovasti miellytä.

Brasilialaisen hämmästyttävällä saksipotkumaalilla ratkennut Starsbourg-peli alleviivasti tilannetta. Ottelun alla kannattajien oma kattojärjestö Collectif Ultras Paris (CUP) julkisti tiedotteen.

– Kutsumme kaikki kannattajat, jotka kokevat loukkaantuneensa (Neymarin tapauksesta) osoittamaan hänelle, ettei hänellä ole varaa yhteenkään virheeseen, ja että tie takaisin sydämiimme on hyvin, hyvin pitkä.

Stadionilla nähtiinkin bannereita, joissa muun muassa kehotettiin Neymarin isää myymään tämä prostituoiduksi Rio De Janeiroon, ja niin edelleen. Pelaaja itse kommentoi tilannettaan sanomalla, että nyt jokainen ottelu on hänelle kuin vieraspeli.

Myös hieman kannattajia virallisemmalta taholta osallistuttiin keskusteluun hyökkääjän tilanteesta ja tulevaisuudesta. Pariisin pormestari Anne Hidalgo muistutti hänkin kovan työn tarpeellisuudesta.

– Rakastamme sinua, mutta saat tehdä kaikkesi, jotta voitamme Mestarien liigan. Jos hän tekee sen, minkä Neymar voi tehdä, uskon että kaikki annetaan anteeksi, johtaja sanoi BBC:n mukaan.