© Kuva: Getty Images

PSG – Real Madrid: Tapahtumarikas ottelu luvassa

Mestarien Liiga
PSG – Real Madrid
Keskiviikko 18.09. klo 22:00

Mestarien Liigan A-lohko alkaa todella kovalla sykkeellä, kun Pariisissa PSG saa vieraakseen Real Madridin. Vierailla on kunniakas historia Euroopan kentillä, mutta tuoreet näytöt kalpenevat näiden rinnalla pahasti. Isännillä on rahaa, mutta se pitäisi saada jalostettua menestykseksi Mestarien Liigassa. Tämä on näkemisen arvoinen spektaakkeli.

PSG on aloittanut kotimaisen Ligue 1:n hyvin ja on viiden pelatun ottelun jälkeen sarjan kärjessä. Todennäköisesti Thomas Tuchelin yhdistelmä ei tule löytämään vastusta kotimaan kentillä tällä kaudella ja paukkuja voidaan laittaa UCL-peleihinkin. Joukkue lähtee hieman siipirikkoisena keskiviikon otteluun, sillä loukkaantuneina ovat Edinson Cavani, Julian Draxler, Kylian Mbappé, Thilo Kehrer sekä Colin Dagba. Neymar puolestaan kärsii pelikieltoaan. Isäntien onneksi myös penkiltä löytyy kosolti laatua näiden menetysten paikkaamiseen.

Real Madrid on vielä tappioitta La Ligassa, mutta pisteiden pudottaminen Valladolidille ja Villarrealille ei ole hyvä merkki. Suurimmat kysymysmerkit ovat tällä hetkellä Zinedine Zidanen suojattien puolustustyöskentelyssä. Vieraspeleissä voittaminen tuntuu välillä ylivoimaisen vaikealta resursseihin nähden. Myös Realin poissaolijoiden lista on pitkähkö: sivussa ovat erinäisten syiden vuoksi Isco, Luka Modric, Marco Asensio, Nacho sekä Sergio Ramos.

Lyö vetoa ottelusta:

Odotan tästä tapahtumarikasta ottelua ja luultavasti näemme maaleja. Kummankaan joukkueen puolustus ei ole optimikokoonpanossa ja varsinkin vieraiden puolustus vuotaa tällä hetkellä liikaa. Vetosuositus otteluun on Maalien määrä yli 3.5 maalia kertoimella 2,40. Vähintään neljällä maalilla siis lunastellaan.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.