Real Madridin presidentti myöntää: Seura jahdannut kahta huippupelaajaa tuloksetta – ”Siihen ei ole mitään keinoa”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Real Madridin joukkuetta ei voi tähtipelaajien puutteesta syyttää. Seura käytti tänä kesänä yli 300 miljoonaa euroa uusiin pelaajiin, ja tuoreen tutkimuksen mukaan sillä on kasassa maailman kolmanneksi kallein jalkapallojoukkue.

Kaikkia haluamiaan pelaajia Madrid ei ole kuitenkaan onnistunut haalimaan. Seuran presidentti Florentino Perez kertoi Real Madridin yhteistyökumppaneille, että seura yritti pitkään hankkia hyökkääjä Robert Lewandwoskia Bayern Münchenistä, mutta saksalaiset eivät suostuneet myymään maalitykkiään.

Perez myös vahvisti yhden kesän kohutuimman siirtohuhun todeksi. Hän kertoi, että Real Madrid oli Manchester Unitedin keskikenttäpelaajan Paul Pogban perässä, mutta viime vuoden maailmanmestarin tavoittelussa kävi samoin kuin Lewandowskin kanssa.

– On olemassa pelaajia, joita ei vain myydä. Olimme Lewandowskin perässä monta vuotta, mutta mitään ei tapahtunut, koska hänellä ei ollut (ulososto)klausuulia, ja he (Bayern München) eivät myy häntä, sanoi Perez Marcan mukaan.

– Siihen ei ole mitään keinoa. Ja samoin kävi Pogban tapauksessa.

– Kun tietyt pelaajat ovat ostettavissa, me voimme mennä heidän peräänsä.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS