Perparim Hetemaj on suorittanut viime hetkien siirron Beneventon riveihin, Serie B -seura uutisoi virallisilla nettisivuillaan. Suomalaispelaaja on allekirjoittanut vuoteen 2021 ulottuvan sopimuksen italialaisjoukkueen kanssa.

Hetemaj vietti viimeiset kahdeksan vuotta Chievo Veronan riveissä. 32-vuotias keskikentän ankkuri on pelannut yhteensä 268 ottelua Serie A:ssa, tehden niissä kahdeksan maalia.

Chievo Veronan pudottua viime kaudella Serie B:hen Hetemaj’ta huhuiltiin myös hänen entiseen seuraansa Bresciaan. Jesse Jorosen maalillen hankkinut Brescia nousi viime kauden päätteeksi Serie A:han sijoituttuaan sarjataulukossa ensimmäiseksi.

Suomen A-maajoukkuepuolustaja Sauli Väisänen siirtyi hiljattain Chievo Veronan riveihin. Väisänen ehtikin jo kehua Hetemaj’ta siitä, miten hän kokeneempana pelaajana auttoi Väisästä sopeutumaan uuteen seuraansa.

Sekä Chievo että Benevento tulevat taistelemaan tällä kaudella paluustaan pääsarjatasolle.