© Kuva: Getty Images

Barcelona – Inter: Molemmilla parannettavaa

Mestarien Liiga
Barcelona – Inter
Keskiviikko 02.10. klo 22:00

Keskiviikon yksi odotetuimmista peleistä on Barcelonan ja Interin välinen Mestarien Liigan vääntö. Turnauksen F-lohko alkoi tasaisissa merkeissä, kun molemmat avauskierroksen ottelut päättyivät tasapeleihin. Niinpä asetelmia haetaan toisella kierroksella – molemmilla joukkueilla on totisesti parannettavaa avausmatseista.

Barcelona jäi avausottelussa maalittomaan tasapeliin Dortmundin vieraana, eikä esitys herättänyt suuria hurraahuutoja kannattajien keskuudessa. Joukkueella on ollut yllättäviä pelillisiä ongelmia alkukaudesta, eikä keskustelulta Ernesto Valverden asemasta ole voinut välttyä. Viime viikolla Barcelona korjasi tilannettaan La Ligassa ottamalla kaksi voittoa. Kokoonpanotiedot eivät mairittele isäntiä, sillä poissa ovat Samuel Umtiti, Jordi Alba sekä Ansu Fati. Ousmane Dembélén ja Lionel Messin pelaaminen on epävarmaa.

Inter tahmaili avauskierroksella kotitasurin Slavia Prahaa vastaan. Sen jälkeen Serie A:ssa Antonio Conten soturit ovat ottaneet kolme perättäistä voittoa. Koko kauden kuvassa joukkue on pelannut loistavasti, sillä Serie A:ssa joukkue on voittanut kaikki pelinsä. Niinpä Inter voisi olla jopa ensimmäinen joukkue kuuteen vuoteen, joka aiheuttaa Barcelonalle kotitappion Mestarien Liigassa. Interin kokoonpanotilanne on oleellisesti isäntiä parempi.

Lyö vetoa ottelusta:

Barcelona on Camp Noulla hankala vastus kenelle tahansa, mutta tämän kauden haavoittuvuus ja kokoonpanot saavat yrittämään vetoa vierasmenestyksen puolesta. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Inter +0.5 kertoimella 2,50. Tasapelillä tai vierasvoitolla ollaan siis lunastuksen syrjässä kiinni.

Betsson tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.