Bundesliigakausi on vanhentunut tähän päivään mennessä pyöreästi neljänneksen verran, ja sarja on kirjaimellisesti tasaisempi kuin koskaan. Puolet sarjan joukkueista (9) mahtuu nimittäin kahden pisteen sisälle sijoille 1-9. Koskaan aiemmin kolmen pisteen säännön käyttöönoton jälkeen ei sarja ole ollut näin tasainen kauden tässä vaiheessa.

OptaFranz

@OptaFranz
2 - Since the introduction of 3 points for a win, there has never been such a small margin of points between the first and ninth in the league during such a late stage of a @Bundesliga_EN season (2 points). Excitement.

Teoriassa on mahdollista, että sarjan yhdeksäntenä majaileva Bayer Leverkusen voisi loikata tänään vaikka sarjakärkeen. Leverkusen kohtaa illalla kello 19.30 kotikentällään Werder Bremenin.

Jotta Werkselfin mahtiloikka onnistuisi, edellyttäisi se kuitenkin sitä, ettei Bayern München kukistaisi kotonaan Union Berliniä, ja että ottelut Freiburg-RB Leipzig ja Schalke-Borussia Dortmund päättyisivät tasan. Kaikki nämä ottelut alkavat Suomen aikaa kello 16.30.

Bundesliigaherkkua on tänään katseltavissa myös veloituksetta, sillä Viasatin kanavat ovat tänä viikonloppuna vapaasti katseltavissa.