Valioliiga
Burnley – Chelsea
Lauantai 26.10. klo 19:30

Lauantain iltamatsina otellaan keskikastin Burnleyn ja komeassa voittoputkessa paistattelevan Chelsean välillä. Molemmat joukkueet ovat pärjänneet alkukaudesta paremmin kuin ennen kautta arveltiin ja lauantai-iltana on odotettavissa vähintäänkin hieno kamppailu. Chelsea on vetomarkkinoilla ansaitusti selkeä ennakkosuosikki, mutta onkohan suosikkiasemassa jo pientä liioittelun makua?

Burnley hävisi viime viikonloppuna vieraissa Leicesterille, vaikka rehellisyyden nimissä olisi ansainnut pelistä jotain. Sean Dychen Clarets on ollut kotonaan kova – tosin ainoastaan Liverpool on tähän mennessä ollut ainoa kärkipään seura Burnleyn vieraana. Dyche odottaa Ashley Barnesin pelikuntoa vesi kielellä. Danny Drinkwater ei saa lainasopimuksen mukaan pelata Chelseaa vastaan, eikä mies ole muutenkaan pelikunnossa.

Chelsea on hyvässä voittoputkessa ja se haki viikolla komean voiton Ajaxista Mestarien Liigassa, vaikka joukkueella on loukkaantumisia – tärkeimpänä keskikentän dynamo N´Golo Kante. Frank Lampardin miehet eivät vieraissa aina vakuuta puolustuksellaan ja se antaa Burnleylle omat saumansa. Myös pelirasituksessa vieraat antavat hieman tasoitusta isännille.

Lyö vetoa ottelusta:

Chelsea vie tämän ottelun osapuilleen joka toinen kerta. Niinpä vetomarkkinoilla isäntien kertoimissa on hieman ilmaa. Dyche on vanha kettu ja osaa kyllä veistellä sopivan taktiikan Chelseaa vastaan. Lyön vetoa sen puolesta, että Burnley saa ottelusta ainakin pisteen: vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Burnley +0.5 kertoimella 2,16.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO