Cristiano Ronaldo saamassa oman nimikkostadioninsa – ”Hän on ja tulee aina olemaan yksi seuran hienoimmista symboleista”

© Kuva: Getty Images

Cristiano Ronaldolle ollaan suunnittelemassa nimikkostadionia, kun hän lopettaa uransa. Sporting CP:n kotikentän nimi on tällä hetkellä Estádio José Alvalade, mutta ei välttämättä enää tulevaisuudessa.

Ronaldo aloitti uransa Sportingin junioriakatemiassa. Kaudelle 2002-2003 hän nousi seuran edustusjoukkueeseen, ja heti kauden päätteeksi Ronaldo siirtyi Manchester Unitediin.

Sportingin presidentti Frederico Varandas kertoi Tuttosportille, että stadionin nimeämistä Ronaldon mukaan on mietitty.

-Olemme miettineet sitä, ja luonnollisesti olisimme todella ylpeitä, että hänen (Ronaldo) nimensä liitettäisiin meihin tällä tavalla, Varandas sanoi.

– Cristiano on ja tulee aina olemaan yksi hienoimmista symboleista seuran historiassa. Hänen arvonsa näkyvät junioriakatemian seinillä intohimon, uhrausten, kurinalaisuuden, johtamisen ja päättäväisyyden muodossa.

– Hän (Ronaldo) on ehdottomasti paras portugalilainen pelaaja ikinä, ja yksi kaikkien aikojen parhaista urheilijoista urheilun historiassa, Varandas päätti.

Vaikka Ronaldo ehti pelata Sportingin edustusjoukkueessa vain yhden kauden ajan, on hän jättänyt ison jäljen portugalilaisseuraan.

Lähde: Football Italia