© Kuva: Getty Images

Granada – Osasuna: Isännät nauttivat yliarvostusta

La Liga
Granada – Osasuna
Perjantai 18.10. klo 22:00

La Ligan perjantaiottelussa kohtaavat kaksi sarjanousijaa, jotka molemmat ovat aloittaneet kautensa yläkanttiin. Granada on maaottelutauon jälkeen taulukossa jopa sensaatiomaisesti neljäntenä, eikä Osasunankaan 11. sijassa ole mitään valittamista. Aivan tähän tahtiin ei todennäköisesti joukkueiden koko kausi tule sujumaan. Ottelusta on odotettavissa tiukka nousijoiden välienselvittely.

Granadan liito madaltui hieman ennen maaotteluita, kun joukkue hävisi Real Madridille ansaitusti 4-2. Diego Martínezin suojatit olivat heti alussa vaikeuksissa vahvan Realin kanssa, mutta tulivat vielä toisella jaksolla peliin mukaan. Isossa kuvassa Granadalla on ollut alkukaudessa lykkyä matkassa ja ennen pitkää hyvä onnikin kyllä tasaantuu. Hyvien tulosten tuoma itseluottamus voi kuitenkin kantaa jossain määrin.

Osasuna voitti viimeksi kotonaan Villarrealin jokseenkin pelitapahtumien vastaisesti. Koko kauden mittapuulla Jagoba Arrasaten joukkue on kuitenkin ollut pisteittensä arvoinen. Arrasate on onnistunut luomaan tiukan pelisysteemin, jolla pystytään korvaamaan puuttuvaa laatua pelaajamateriaalissa. Jotain kertoo sekin, että pamplonalaiset ovat ensimmäisessä kahdeksassa ottelussa hävinneet vain kerran.

Lyö vetoa ottelusta:

Kuten sanottua, pidän ottelun lähtökohtia suhteellisen tasaisena. Granada nauttii tällä hetkellä räikeähköä yliarvostusta sarjataulukon vuoksi ja lähden tässä ottelussa jo tekemään sille vastapeliä. Vetosuositus on Tasapeli ei vetoa – Osasuna kertoimella 2,29. Tasapelillä panos siis palautetaan.

Betsson tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.