Portugalilaisvalmentaja José Mourinhoa ei ole nähty jalkapallokenttien laidalla sen koommin, kun hän sai viime joulukuussa kenkää Manchester Unitedista. Mourinho on tyytynyt lähinnä TV-kommentaattorin töihin.

Nyt Mourinho sai tiettävästi työtarjouksen uransa neljännestä TOP 5 -liigasta, kun maanantaina valmentajansa Sylvinhon erottanut Olympique Lyon etsi uutta valmentajaa. Mourinho kuitenkin sanoi ranskalaisseuran tarjoukselle kiitos ei. Asiasta kertoo ranskalainen RMC Sport.

Sama lähde kertoo, että Mourinho arvosti Lyonin puheenjohtaja Jean-Michel Aulasin yhteydenottoa, mutta sanoi toivovansa mieluummin paluuta töihin Englannissa. Mourinhon perhe asuu Englannissa ja hän odottaa, josko Valioliigasta vapautuisi pian työpaikka. Useiden brittitabloidien mukaan Mourinho vartoo nimen omaan Tottenhamista mahdollisesti vapautuvaa työpaikkaa.

Lyon toivoo voivansa nimittää joukkueelle uuden valmentajan jo ennen viikonloppua. Seurajohto aikoo tavata jo lähitunteina Ranskan entisen maajoukkuevalmentajan Laurent Blancin pestistä keskustellakseen.

Kerroimme jo aiemmin, että ESPN:n mukaan Lyonista vapautuneesta valmentajan pestistä on kiinnostunut myös Arsène Wenger.