© Kuva: Getty Images

Liverpool – Leicester: Kärkikamppailu Anfieldillä

Valioliiga
Liverpool – Leicester
Lauantai 05.10. klo 17:00

Valioliigan kärkikamppailu lauantaina on sarjaa johtavan Liverpoolin ja kolmantena olevan Leicesterin välinen ottelu. Puhtaalla pelillä etenevän Poolin sarjajohto on peräti viisi pistettä ennen Manchester Cityä, joka on menettänyt alkukaudesta pisteitä Tottenhamille ja Norwichille. Leicester on pelannut todella hienon alkukauden, mutta kohtaa nyt haasteista kovimman: vierasottelun Anfield Roadilla.

Liverpool pelasi viikolla Mestarien Liigaa Salzburgia vastaan ja voitti lopulta, vaikka ehti hukata 3-0 johtonsa. Ottelu oli kiusallinen muistutus, ettei Jürgen Kloppin suojateilla ole mitenkään umpipitävä puolustus. Viikko-ottelu voi painaa vielä lauantaina jaloissa, vaikka Kloppin onneksi molemmat tämän viikon matsit pelataan kotona. Kokoonpanopuolella varmoja poissaolijoita ovat Nathaniel Clyne, Xherdan Shaqiri ja todennäköisesti myös pelikuntoa lähestyvä Alisson. Joel Matipin pelikunto katsotaan lähempänä pelin alkua

Leicester murskasi viime viikonloppuna onnettoman Newcastlen lukemin 5-0. Brendan Rodgersin joukkueella on asiat kunnossa ja peli luistaa hienosti. Leicester näyttää niin hyvältä, että se saattaa tällä kaudella hyvinkin tunkeutua kuuden parhaan joukkoon. Viidestä viime Valioliigaottelustaan Ketut ovat voittaneet neljä. Matty James on vierailta varmasti pois ja tärkeän James Maddisonin pelikunto on vielä arvoitus.

Lyö vetoa ottelusta:

Pool on toki ottelussa suursuosikki, mutta vedonlyönnillisesti eniten kiinnostaa se, että myös Leicester onnistuu maalinteossa. Jamie Vardy on ollut todella vaarallinen kärjessä, eikä isännillä ole yhtään varaa antaa löysää. Vetosuositus otteluun on Molemmat joukkueet tekevät maalin: KYLLÄ kertoimella 1,75.

Betsson tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.