Suomi otti tiistaina riemukkaan 3-0 -voiton Armeniasta (lue raportti), ja otti ison harppauksen kohti maan historian ensimmäisiä miesten jalkapallon arvokisoja. Huuhkajien kotipesä EM-karsinnoissa oli ollut tähän saakka Tampere, mutta nyt oli aika ilahduttaa myös turkulaisia. SMJK ja muu stadionin yleisö piti huolen siitä, että illasta tuli ikimuistoinen myös tunnelman puolesta. Tunnelmaa kehuttiinkin estoitta myös sosiaalisesssa mediassa.

Mikko Rahja kehui tunnelmaa ”parhaaksi itse koskaan kokemakseen”. Myös futisvaikuttaja ”Monska” yhtyi näihin kehuihin.

Mikko Rahja

@micorabbe
Suomessa on todistetusti jalkapallokulttuuria:
- Koko stadion alkoi laulamaan spontaanisti "Riven johdolla me mennään kisoihin"
- Käytännössä kaikki jäivät kiittämään joukkuetta loppuvihellyksen jälkeen.

Paras tunnelma missä itse olen ikinä ollut. #FINARM #Huuhkajat

https://twitter.com/monskaFIN/status/1184179800551952385

Tea Suuronen

@TeaSuuronen
🎶Älä herätä mua unesta🎶 mikä ihana ilta 🥰 Nyt hoitakaa Kreikka homma vielä kotiin ja sit mennään 🎶Eurooppaa valtaamaan🎶 💪 #huuhkajat #smjk #pohjoiskaarre #pukkiparty

Myös päävalmentaja Markku Kanerva antoi kotiyleisölle pelin jälkeen ansaitut aplodit ja totesi tunnelman aiheuttaneen kylmiä väreitä.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Rive Kanervalta iso käsi kannattajille 👏🏻👏🏻 #Huuhkajat

Suomalaisten futisfanien riemuun yhtyi jopa VR, joka hyödynsi junanvaununsa näyttölaitetta tuulettaessaan hienoa voittoa sanoilla ”Hyvä Suomi”.

Juuso Hämäläinen

@j_hmlnn
Alkaa näyttää siltä, että tässä maassa on kuin onkin #jalkapallokulttuuri'a. Vai onko tämä se EM-kisajuna? #Huuhkajat #PukkiParty #FINARM @Palloliitto
(Kuva ei oma, mutta kaverin)

Marraskuussa pelattavan karsintojen viimeisen kotipelinsä Suomi pelaa Helsingissä Telia 5G Areenalla, ja parhaassa tapauksessa voitto Liechtensteinista voi jo ratkaista Suomen EM-kisapaikan.

Janne Puumalainen

@puumajanne
Elämä #Huuhkajat-kannattajana on ollut tähän asti ollut kahden vuoden sykleissä toistuva lyhyt toivo ja pian karvas pettymys. Vieläkään ei täysin pysty uskomaan, että tilanne on muuttunut, mutta odotan seuraavan kuukauden kulumista enemmän kuin koskaan. #riveluutio

Jaska Kunelius

@jKune
Vaimo on hurja tyyppi. Hän teki 48 tuntia töitä, sieti kipuja ja operoi vieraalla kielellä. Nyt kauan odotettu ja yritetty lapsi on tullut maailmaan, jossa #Huuhkajat on menossa arvokisoihin. Eka yhteinen penkkiurheilupäivä pojan kanssa on takana, monta edessä!

https://twitter.com/barbaricfooty/status/1184175712351244293