Zinedine Zidanen yllätysvedolle löytyi selitys – Thibaut Courtois’n vaihto johtui pahoinvoinnista

© Kuva: Getty Images

Jalkapalloyleisö sai tiistaina hämmentyä, kun Zinedine Zidane otti maalivahtinsa Thibaut Courtois’n vaihtoon Mestarien liiga -ottelun puoliajalla. Belgialainen oli päästänyt avausjaksolla kaksi maalia ja sai tehdä tilaa Alphonse AreolalleToisella puoliajalla Real Madrid onnistui lopulta nousemaan Club Bruggea vastaan 2-2 -tasapeliin.

Koska Courtois’lla ei ollut mitään näkyvää loukkaantumista, vaihdon arveltiin johtuvan joukkueen herättelemisestä. Näin asia ei kuitenkaan ollut, sillä belgialainen ei pystynyt osallistumaan myöskään Real Madridin keskiviikkoaamun harjoituksiin.

AS kertoo, että Courtois alkoi voida pelin kuluessa pahoin. Courtois’ta huimasi ja hän oksenteli, ja hän poistui stadionilta jo kesken ottelun isänsä saattelemana. Näillä näkymin Courtois’n uskotaan olevan pelikunnossa lauantain sarjapelissä Granadaa vastaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.