Aki Riihilahti ja kumppanit hyvän mielen lähettiläinä Huuhkajien EM-kisapaikan varmistuttua – ”Muutan CV:n”

© Kuva: Juha Tamminen

Mennyt jalkapalloviikonloppu oli täynnä hyvää mieltä, eikä juurikaan mitään muuta. Huuhkajat on mukana vuoden 2020 EM-lopputurnauksessa!

Suomessa on iloittu kaduilla, toreilla, ravintoloissa, olohuoneissa ja tietysti myös sosiaalisessa mediassa. Riemulla ei ole ollut mitään rajaa, ja jokseenkin epäuskoinen olotila arvokisaunelman vihdoin toteutuessa on vetänyt suupielet hymyyn.

Oman panoksensa riemuun antoi myös HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti. Riihilahti pelasi Suomen A-maajoukkueessa 69 ottelua ja kuului vuosikausien ajan tärkeään pelaajarunkoon. Nyt Riihilahti kuitenkin kertoo tärkeimmäksi saavutuksekseen Markku Kanervan sijaistamisen Haagan ala-asteella.

Tampereen yliopiston journalistiikan työelämäprofessori, TV:stäkin tuttu Olli Seuri puolestaan kirjoitti ”maailman olevan erilainen Huuhkajien kannattajan silmin”. Hiekkalapioilla ei tällä kertaa tyydytty pelkkiä linnoja ja kakkusia tekemään, vaan niille löytyi parempaakin käyttöä.

Osansa hauskuudesta – ja kunniasta menestyksen takana – halusi myös helsinkiläinen Kaupunkiympäristö-tili. Moni saattaa muistaakin, kuinka Helsinki päätti poistaa viime vuonna kyltin, joka kielsi pallon pelaamisen nurmikolla. Nyt tuonkin kiellon hedelmistä nautitaan, ehkä yllättävänkin nopeasti. Tosin MM-kisoihin selviytymistä saadaan odottaa vielä pari vuotta lisää.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.