KuPS:n nuori maalivahti näytillä bundesliigaseurassa

© Kuva: Juha Tamminen
Torstaina pelataan Eurooppa-liigaa! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Veikkausliigamestari Kuopion Palloseuran nuori maalivahti Hemmo Riihimäki harjoittelee tämän viikon ajan Saksan bundesliigaseura FC Augsburgin kanssa. Riihimäen näyttömatkasta kertoo kotisivuillaan KuPS.

16-vuotias Riihimäki on Suomen suurimpia maalivahtilupauksia. Hän on jo pelannut 12 maaottelua Suomen eri poikamaajoukkueissa, toimien seitsemässä pelissä maajoukkueen kapteenina. Saksassa Riihimäki ei ole nyt ensimmäistä kertaa, sillä hän kävi jo viime helmikuussa tutustumassa toisen bundesliigaseuran 1. FC Kölnin toimintaan.

Augsburgin edustusjoukkueessa pelaa Huuhkajien keskikenttäpelaaja Fredrik Jensen.

Torstaina pelataan Eurooppa-liigaa! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!