Lukas Hradeckylle sattui käsittämättömän hämmentävä tapahtuma kesken Bayern München -ottelun: ”Kadotin piilolinssini”

© Kuva: Getty Images
Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Bayer Leverkusen vastasi lauantain suurimmasta yllätyksestä Bundesliigassa kaatamalla Bayern Münchenin lukemin 2-1. Leverkusenin sankari oli suomalaismaalivahti Lukas Hradecky, joka venyi peräti kymmeneen torjuntaan.

Hradecky venyi useaan huippupelastukseen Bayernia vastaan. Toinen Leverkusenin sankari oli laituri Leon Bailey, joka teki joukkueensa molemmat maalit. Bayernin 1-1-tasoituksen viimeisteli Thomas Müller.

Varsinkin toisella puoliajalla nähty tuplatorjunta keräsi kehuja Twitterissä. Hradeckyn huimat torjunnat levisivät monien medioiden levittämänä ympäri sosiaalista mediaa lauantai-iltana. Voit katsoa Hradeckyen torjunnat alta tai tästä (Viafree).

Ottelun jälkeen Hradecky otettiin myös televisiohaastatteluun, jossa suomalaisveskari avasi hämmentäviä tapahtumia pelin aikana. Kiitokset lähtivät myös edessä luutineelle puolustuslinjalle.

– Ensimmäisellä puoliajalla kadotin piilolinssini ja minun piti se vaihtaa sitten tauolla. Toisella puoliajalla tein joitain torjuntoja, mutta puolustajilta sankarillinen esitys, kun he blokkasivat laukauksia. Onneksi pystyin auttamaan joukkuetta, Hradecky sanaili.

Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!