Bayer Leverkusen vastasi lauantain suurimmasta yllätyksestä Bundesliigassa kaatamalla Bayern Münchenin lukemin 2-1. Leverkusenin sankari oli suomalaismaalivahti Lukas Hradecky, joka venyi peräti kymmeneen torjuntaan.

Hradecky venyi useaan huippupelastukseen Bayernia vastaan. Toinen Leverkusenin sankari oli laituri Leon Bailey, joka teki joukkueensa molemmat maalit. Bayernin 1-1-tasoituksen viimeisteli Thomas Müller.

Varsinkin toisella puoliajalla nähty tuplatorjunta keräsi kehuja Twitterissä. Hradeckyn huimat torjunnat levisivät monien medioiden levittämänä ympäri sosiaalista mediaa lauantai-iltana. Voit katsoa Hradeckyen torjunnat alta tai tästä (Viafree).

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Luke esitti huikeita otteita Bayernin tähtiä vastaan! 👏🔥#SuoraYhteys #Bulifi #Huuhkajat

viafree.fi/urheilu/leverk…

Ottelun jälkeen Hradecky otettiin myös televisiohaastatteluun, jossa suomalaisveskari avasi hämmentäviä tapahtumia pelin aikana. Kiitokset lähtivät myös edessä luutineelle puolustuslinjalle.

– Ensimmäisellä puoliajalla kadotin piilolinssini ja minun piti se vaihtaa sitten tauolla. Toisella puoliajalla tein joitain torjuntoja, mutta puolustajilta sankarillinen esitys, kun he blokkasivat laukauksia. Onneksi pystyin auttamaan joukkuetta, Hradecky sanaili.