Lukas Hradeckyn Leverkusen viimein voittoon Mestarien liigassa – PSG varmisti pudotuspelipaikkansa

© Kuva: Getty Images

Lukas Hradeckyn Leverkusen voitti keskiviikkoiltana Atléticon Mestarien liigan lohkovaiheen neljännellä ottelukierroksella maalein 2-1.

Kyseessä oli Leverkusenille lohkovaiheen ensimmäiset pisteet. Saksalaisseuralla on vielä pieni mahdollisuus edetä kevään pudotuspelivaiheeseen. Se vaatisi Atléticon tappiota niin Juventukselle kuin Lokomotiville ja samaan aikaan Leverkusenin pitäisi voittaa kummatkin jäljellä olevat ottelut.

Hradecky piti Leverkusenin jatkopeliunelmat elossa lisäajan huipputorjunnallaan. Viidessä peräkkäisessä ottelussa maalinteossa onnistunut Álvaro Morata pääsi laukomaan noin viidestä metristä juuri ennen ottelun päättymistä, mutta Hradecky pelasti isännät loistavalla torjunnallaan. Morata oli kaventanut ottelun noin minuuttia aiemmin.

Toisaalla Mestarien liigassa PSG varmisti jatkopaikkansa voitettuaan Club Brüggen Pariisissa maalein 1-0. Mauro Icardi vastasi PSG:n ainokaisesta.

Madridissa Real Madrid murskasi Galatasarayn luvuin 6-0. 18-vuotias Rodrygo iski upean hattutempun Galatasarayn verkkoon ja Real Madrid voi varmistaa jatkopaikkansa ensi kierroksella. PSG johtaa lohkoa viiden pisteen erolla Real Madridiin.

Aiemmin keskiviikkona Bayern München ja Juventus varmistivat pudotuspelipaikkansa. Bayern voitti Olympiakosin maalein 2-0 ja Juventus kukisti Moskovassa Lokomotivin 2-1.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.