Suomi päätti EM-karsinnat 1-2-tappioon Kreikkaa vastaan. Se tarkoittaa, että Huuhkajat lähtee ensi kesän EM-kisojen lohkoarvontoihin neloskorista.

Viasatin studiolähetyksessä Pasi Rautiainen harmitteli Kreikka-ottelun ajankohtaa. Huuhkajat varmisti viime perjantaina paikkansa EM-kisoihin eikä valmistautuminen Kreikka-peliin ollut paras mahdollinen.

– Nyt voidaan olla rehellisiä. Muutama jätkä jo yritti olla rehellinen. Perjantai oli se pelipäivä. Tämän [Kreikka-ottelun] pelipäivän ajankohta pilasi saamarin hyvän bailuputken. Ihan totta.

– Ne, jotka tänään pelasivat, panivat kaiken peliin, mutta nyt bailut jatkukoon.

Hetken aikaa Keith Armstrong ja studioisäntä Ville Klinga puhuivat muista asioista, kunnes Rautiainen taas pääsi ääneen.

– En pane tätä kategoriaan… Edelleen sanon. Tämä oli niin erikoinen… Olen vuorenvarma, että Rivet [päävalmentaja Markku Kanerva] ja Nuret [apuvalmentaja Mika Nurmela] ja kaikki… ja niin pitääkin laittaa. Noi pojat on ihmisiä ja me ollaan ihmisiä. Tässä on ihan totta…

Pikku hiljaa Rautiainen sai sanottua haluamansa.

– Kaikki olivat perjantaina Suomen jalkapallohistorian makeinta juttua juhlimassa. Nyt pitäisi sitten maanantaina Ateenan olympiastadionilla… Lennot ja valmistautumiset ja palautumiset, jotka on kaikki ihan per*eestä suomeksi sanottuna. Anteeksi, lapset on nukkumassa. Näillä resursseilla he laittoivat kaiken tähän peliin. Sen takia tämä on väärin mun mielestä, ja me ei voida naulata tai arvostella. Pikkuasioista voidaan jutella, mutta tämä ei voi olla se mittari.

LUE MYÖS: Viasat: Huuhkajien veljesparilla ainutlaatuinen peli tappiosta huolimatta: ”Asia, mistä ei osannut ikinä unelmoida – kiitos vanhemmille”

LUE MYÖS: Näkökulma: Huuhkajat hukassa ja turpaan tuli – näitä virheitä ei EM-kisoissa voi tehdä

LUE MYÖS: 10 ottelua, 10 voittoa! Italia päätti EM-karsinnat täydelliseen teurastukseen – vastaavasta tempusta yli 70 vuotta

LUE MYÖS: Viasat: Huuhkajien maalitykki Teemu Pukki ei vaipunut harmittelemaan – antoi tärkeän muistutuksen kannattajille

LUE MYÖS: Hämmentävä kreikkalaisfani vei suurimman mielenkiinnon Suomen nihkeässä tappiossa Kreikalle – katseet EM-kisoihin!