Viasat: Huuhkajien veljesparilla ainutlaatuinen peli tappiosta huolimatta: ”Asia, mistä ei osannut ikinä unelmoida – kiitos vanhemmille”

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien keskuspuolustuksessa nähtiin maanantaina Kreikkaa vastaan veljespari. Leo ja Sauli Väisänen pelasivat ensimmäistä kertaa yhdessä sitten pihapelien. Kreikka otti kotonaan 2-1-voiton EM-karsintojen päätösottelussa.

Sauli Väisänen, 25, on kuulunut jo pidemmän aikaa A-maajoukkueen rinkiin. Viimeisten karsintojen aikana myös Saulin pikkuveli Leo Väisänen, 22, on noussut mukaan Huuhkajiin. Sauli edustaa seuratasolla Serie B:ssä Chievoa ja Leo pelaa Hollannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Den Boschissa.

Veljekset pelasivat ensimmäistä kertaa yhdessä, jos ei pihapelejä lasketa.

– Ei olla aiemmin pelattu, kun Leo on niin nuori vielä. No pihapeleissä ollaan pelattu paljon yhdessä.

– Se oli ehkä aikanaan sellainen asia, mistä ei osannut edes ikinä unelmoida. Toki nyt kun ollaan oltu yhdessä maajoukkueessa, niin se on ollut tavallaan lähempänä. Broidi näytti tänään, että on mies paikallaan, Sauli Väisänen kertoi Viasatin haastattelussa.

Leo Väisäselle kyseessä oli ensimmäinen kerta Huuhkajien avauskokoonpanossa kilpailullisessa ottelussa. Nuorempi Väisänen jätti itsestään kohtalaisen hyvän kuvan. Toppariparilla oli varsinkin ensimmäisellä puoliajalla peli hyvin hallussa. Toisella puoliajalla Suomen puolustuksella oli suurempia vaikeuksia puolustaa boksia.

– Molemmat hoiti sillä tavalla, ettei tarvinnut kauheasti paikkailla toista. Olin aina valmis paikkaamaan, mutta Leo hoiti hommat niin hyvin, ettei tarvinnut paikkailla. Kiitos vanhemmille hyvistä geeneistä, Sauli kommentoi.

– Henkilökohtaisesti oli kiva päästä pelaamaan. Ensimmäinen puoliaika oli aika hyvin hallussa, pystyimme pitämään palloa ja pitämään Kreikka vaarallisimmalta paikoilta pois. Toisella puoliajalla vähän kunto ehkä sitten heikkeni, Leo kommentoi peliä.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.