Tässä vasta erikoinen ulosajo – pelaaja tappoi eläimen kesken ottelun ja lensi suihkuun: ”V***t siitä”

© Kuva: Juha Tamminen

Yksi erikoisimmista jalkapallon ulosajoista nähtiin varmasti Kroatiassa viime lauantaina.

Ivan Gazdek, 23, lensi suihkuun NK Jelengradin ja Jasenovacin välisessä puoliammattilaissarjan ottelussa Pohjois-Kroatiassa hyvin häkellyttävän tapahtumasarjan päätteeksi. Daily Mailin sivuilla olevassa videossa Gazdek lähtee juoksemaan kentälle karanneen kanalauman perään. Lopulta pelaaja potkaisi yhtä kanoista, joka menehtyi välittömästi.

Tämän jälkeen Gazdek tarttui kiinni kanan ruumiiseen ja heitti menehtyneen linnun kenttää ympäröineen aidan yli.

Kun Gazdek sen jälkeen palasi kentälle, peli oli siinä vaiheessa hänen osaltaan pelattu. Erotuomari nimittäin antoi hänelle suoran punaisen kortin vedoten epäurheilijamaiseen käytökseen.

Pelaajan mukaan eläimen tappaminen ei ollut tarkoituksenomaista.

– Uskokaa minua, se ei ollut tahallista. Lopputulos oli kaukana varmasta sillä hetkellä ja olin hermostunut, Gazdek selitti paikallisen 24 Sata-sivuston mukaan.

– Kanat tulevat kentälle jatkuvasti, joten peli joudutaan keskeyttämään. Kenttä on täynnä ulostetta, nämä ovat epähygieeniset olosuhteet.

– Juoksin vähän kanojen perässä jahdatakseni ne pois, heilautin jalkaani ja tapoin yhden niistä vahingossa, v***t siitä.

Gazdek kiisti, ettei pitäisi eläimistä. Hän kertoi omistavansa koiran ja kaksi kissaa sekä omistaneensa ennen papukaijan, joka kuoli hiljattain.

Kanan omistava nainen ei Gazdekin mukaan valittanut asiasta. Pelaaja kertoi lähettäneensä omistajalle anteeksipyyntökirjeen sekä samalla uuden kanan.

Lähde: Daily Mail.