Barcelonan riveissä nähdään illalla 30-vuotias debytantti, joka on pelannut edellisen virallisen pelinsä toukokuussa

© Kuva: Getty Images

Maalivahti Norberto Murata Neto eli tutummin Neto debytoi tiistai-iltana Barcelonan paidassa virallisessa ottelussa. Blaugranan päävalmentaja Ernesto Valverde vahvisti ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa, että brassimolari pelaa avauskokoonpanossa vieraspelissä Inter Milania vastaan.

Näin ollen Barcan saksalainen ykkösmaalivahti Marc-André ter Stegen saa huilivuoron nyt, kun joukkue on jo varmistanut jatkopaikkansa lohkovoittajana Mestarien liigan 16 parhaan joukkoon.

– Neto on loistava maalivahti, joka ei ole vielä saanut saumaa debytoida, Valverde kehui.

Nyt Neto palaa kentille Italiassa, jossa hän pelasi vuosina 2010-17 Fiorentinan ja Juventuksen riveissä ennen siirtoaan Espanjaan ja Valenciaan.

Barcelonassa brassiveskari nähtiin maalilla kesän harjoitusotteluissa. 30-vuotiaan kopparin edellinen virallinen peli on niinkin pitkältä ajalta kun toukokuun yhdeksänneltä päivältä, jolloin Valencia hävisi Eurooppa-liigan välieräottelunsa Arsenalille 2-4.

Kesällä Neto loukkaantui harjoituspelissä Napolia vastaan ja oli toipilaana syyskuun puoliväliin saakka. Atleettisuudestaan ja reflekseistään kehuja saanut vahti ei ole pelannut minuuttiakaan sitten elokuun alun, joten pelituntuma voi olla hiukan hakusessa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.