David Beckhamin MLS-projekti sai ensimmäisen päävalmentajansa

© Kuva: Getty Images

David Beckhamin uusi MLS-joukkue Inter Miami on nimittänyt Diego Alonson historiansa ensimmäiseksi päävalmentajakseen.

Uruguaylaisluotsi Alonso, 44, valmensi viimeksi meksikolaista Monterreyta, josta hän sai potkut syyskuussa, vaikka johdattikin joukkueen tämän vuoden Pohjois-Amerikan, Keski-Amerikan ja Karibian alueen Mestarien liigan voittoon.

– Löysimme Diegossa valmentajan, joka sopii kulttuuriimme ja jolla on vahva tahto rakentaa voittava seura kannattajillemme, sanaili Inter Miamin urheilutoimenjohtaja Paul McDonough seuran tiedotteessa.

Englannin A-maajoukkueen entinen tähtipelaaja ja kapteeni David Beckham, 44, on Inter Miamin omistaja ja presidentti. Inter Miami pelaa historiansa ensimmäisen ottelunsa Major League Soccerissa 1. maaliskuuta Los Angeles FC:n vieraana.

Beckham pelasi itsekin MLS:ssa edustaen Los Angeles Galaxya vuosina 2007-2012, mutta hän kävi tuona aikana kahdesti lainalla AC Milanissa. Euroopassa hän edusti myös Manchester Unitedia, Real Madridia ja Paris Saint-Germainia.