Tämän kauden ensimmäisessä El Clásicossa ei maaleja nähty, kun Barcelona ja Real Madrid kohtasivat keskiviikko-iltana Camp Noulla. Edellisen kerran klassikossa oli jääty maaleitta vuonna 2002.

OptaJose

@OptaJose
0 - This is the first 0-0 in #ElClásico in all competitions since November 2002, 6235 days ago. Battle.

Real Madrid hallitsi avausjaksoa, mutta maaliviivaa lähemmäksi se ei kuitenkaan päässyt. Barcelona-puolustaja Gerard Pique pelasti viime hetkellä Casemiron puskun aivan maaliviivan tuntumasta.

Toisella jaksolla ottelu keskeytettiin hetkeksi mielenosoituksen vuoksi. Kentälle lensi palloja, sekä katsomossa nähtiin useita banderolleja ottelun 55. minuutilla. Stadionilla kuuluivat voimakkaat ”Visca Catalunya” -huudot protestina Espanjan Madridissa sijaitsevaa hallintoa kohtaan.

Real Madrid onnistui kertaalleen iskemään pallon verkkoon ottelun toisella puoliajalla, mutta maali hylättiin VAR-tarkastuksen jälkeen. Gareth Balen tekemä osuma hylättiin, kun Ferland Mendy oli laidallaan ehtinyt niukasti paitsioon, ennen syöttöään walesilaiselle.

Real Madridin kapteenista Sergio Ramosista tuli keskiviikon ottelussa historian eniten El Clásicoita pelannut pelaaja.