Huuhkajien Fredrik Jensen iloitsi ensimmäistä Bundesliiga-maaliaan: ”Se todella kruunasi tämän illan”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien hyökkääjä Fredrik Jensen teki ensimmäisen maalinsa Saksan Bundesliigassa, kun FC Augsburg nujersi Hoffenheimin 4-2-lukemin perjantai-iltana.

Jensen kiitti vastuusta aloitettuaan jo toisen peräkkäisen ottelunsa Augsburgin riveissä. Augsburgin siirryttyä 51. peliminuutilla 2-1-johtoon, Jensen sai tilaisuuden tuplata joukkueensa etulyöntiaseman viittä minuuttia myöhemmin.

Suomalaishyökkääjä juoksi Florian Niederlechnerin millintarkan pystysyötön kiinni ja tuikkasi pallon tarkasti maalivahdin jalkojen välistä sisään. 22-vuotiaan Jensenin mukaan hänen ensimmäinen maalinsa Augsburgissa ja Bundesliigassa kruunasi illan.

– Olen iloinen että pääsin toista kertaa avaukseen ja että voitimme kummatkin ottelut. Se, että onnistuin myös tekemään ensimmäisen maalini Bundesliigassa, todella kruunasi tämän illan, Jensen kertoi saksalaisseuran nettisivuilla.

– Olimme tyytyväisiä 1-1-taukotilanteeseen. Silloin tiedostimme, että meidän piti pystyä parempaan, ja tauon jälkeen teimme maalit oikeaan aikaan. Tärkeintä on että saimme kaikki kolme pistettä.

Augsburg majailee ennen viikonlopun muita Bundesliiga-otteluita sarjataulukon kymmenennellä sijalla. Joukkue on jo viiden ottelun mittaisessa tappiottomassa putkessa.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille