Juventus putosi Serie A:n kärjestä, Cristiano Ronaldo tänään ”varjogaalassa” – sarjan maalipörssissä yhden miehen ylivoimaa

© Kuva: Getty Images

Juventus joutui luopumaan sunnuntaina Serie A:n kärkipaikasta. Vanha Rouva jäi yllättäen kotikentällään 2-2 -tasapeliin Sassuoloa vastaan. Kun Inter voitti hetkeä myöhemmin kotonaan Spalin 2-1, kipusi se Juventuksen ohi yhden pisteen erolla.

Cristiano Ronaldolle päättynyt kuukausi merkitsi koko uran ensimmäistä marraskuuta, jolloin hän ei tehnyt seurajoukkueelleen yhtään maalia. Portugalilainen pelasi marraskuussa neljä peliä Juventuksen paidassa.

Sunnuntaina kuiva kausi päättyi, kun Ronaldo teki rankkarista ottelun loppunumeroiksi 2-2. Myöhemmin hänestä tehtiin kuitenkin myös joukkueen antisankaria. Paulo Dybala sai erinomaisen paikan tällätä Juvelle 3-2 -voittolukemat, mutta Cristiano Ronaldo torjui epäonnisesti laukauksen aivan maalin edestä.

Interin voitossa sankari oli kaksi maalia tehnyt Lautaro Martínez. 22-vuotias argentiinalainen on tehnyt kolmessa viimeisessä pelissään Interille peräti viisi maalia.

Tänään maanantaina tulee kuluneeksi 11 vuotta siitä, kun Cristiano Ronaldo voitti ensimmäisen viidestä Ballon d’Oristaan. Sattumoisin samalla päivämäärällä pannaan jakoon myös vuoden 2019 Ballon d’Or. Tällä kertaa portugalilainen ei pystiä voita, vaan palkinnon uskotaan menevän kuudennen kerran Lionel Messille. Ykköshaastaja on Liverpoolin Virgil van Dijk.

Cristiano Ronaldo ei myöskään matkusta paikalle Pariisissa vietettävään Ballon d’Or -gaalaan. Sen sijaan portugalilainen saa oman palkintonsa Milanossa niin ikään tänään pidettävässä Gran Galássa. Cristiano Ronaldo pokkaa tilaisuudessa Serie A:n viime kauden parhaan pelaajan palkinnon.

Kuusi maalia tehnyt Cristiano Ronaldo on Serie A:n maalitilastossa jaetulla yhdeksännellä sijalla. Kärkipaikkaa pitää täysin ylivoimaiseen tapaan Lazion Ciro Immobile. 29-vuotias italialainen on tehnyt jo 17 maalia ja antanut viisi maalisyöttöä, ja on kaikkein maaliahnein pelaaja Euroopan TOP 5 -liigoissa. Immbolen ylivoimasta kertoo, että hän johtaa maalipörssiä peräti seitsemän maalin erolla seuraavaan, kymmenen maalia iskeneeseen Inter-kärki Romelu Lukakuun.

Lazio on tehnyt 14 sarjaottelussaan 33 maalia, joten Immobilen osuus maaleista on hieman yli puolet. Roomalaisseura on sarjassa kolmantena.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.