Kisa hyökkääjäsensaatiosta ratkeamassa? Norjalaisteini bongattiin lentokentältä

© Kuva: Getty Images

Erling Braut Håland on ollut futissyksyn suuria sensaatioita. 19-vuotias norjalainen on pyssyttänyt kauden 22 ottelussa huikeat 28 maalia. Vaikka valtaosa maaleista on tullut Itävallan Bundesliigassa, ei Mestarien liigakaan ole nuorta hyökkääjälupausta huimannut. Kuuden pelin saldoksi muodostui kahdeksan maalia.

Ei olekaan mikään ihme, että lähes kaikki Euroopan suurseurat ovat RB Salzburgin timantista kiinnostuneita. Hålandia on huhuttu muun muassa Manchester Unitediin, Liverpooliin, Juventukseen ja Real Madridiin, mutta nyt saksalainen paikallislehti Ruhrnachrichten arvelee Borussia Dortmundin kiilanneen kisassa kärkipaikalle.

Lehti kirjoittaa, että Håland nähtiin keskiviikkoiltana Dortmundin lentokentällä. Sieltä hänet nouti Borussia Dortmundin työntekijä. Håland saapui kentälle charter-lennolla. Pelaajan mukana oli mitä ilmeisimmin ainakin hänen agentti-isänsä Alf Inge Håland.

Lehden tiedot vahvisti Twitterissä norjalainen TV-asiantuntija ja entinen huippupelaaja Jan Åge Fjørtoft.

– Voin vahvistaa Team Hålandin käyneen Dortmundissa. He ovat myös keskustelleet Leipzigin kanssa aiemmin. On yhä vahvasti auki, mitä tulee tapahtumaan, Fjørtoft twiittasi.

Saksalaisen Skyn mukaan Håland vieraili samalla matkalla myös Leipzigissa. RB Leipzig ja RB Salzburg ovat saman energiajuomajätin rahoittamia seuroja.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.