Peliyhtiö: Werder Bremenin Niklas Moisander todennäköisin palaaja Huuhkajiin – miten käy Roman Eremenkon kanssa?

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen A-maajoukkueen ympärillä on käynyt kova kuhina sen jälkeen, kun historiallinen EM-kisapaikka varmistui. Viime lauantaina Huuhkajat arvottiin EM-lopputurnauksen B-lohkoon. Iso keskustelunaihe on ollut se, tekeekö joku maajoukkueessa lopettaneista pelaajista vielä paluun joukkueeseen EM-lopputurnaukseen.

Ennen viime karsintoja A-maajoukkueuran lopettivat Niklas Moisander, Perparim Hetemaj, Alexander Ring sekä Kari Arkivuo. EM-karsintojen aikana väläyteltiin myös jo Roman Eremenkon paluuta, kunnes päävalmentaja Markku Kanerva rauhoitti asian sanomalla, ettei Eremenkoa nähdä ainakaan karsintojen aikana.

Eremenkon tilanne on tällä hetkellä auki. Mies itse ei ole antanut suomalaismedioille kommentteja Huuhkajiin liittyen sen jälkeen, kun hän kärähti kokaiinista syksyllä 2016. Kanerva sanoi aiemmin, että Eremenkon tilanne katsotaan uudestaan EM-karsintojen jälkeen. Eremenko edustaa seuratasolla venäläistä FK Rostovia, jossa hän on pelannut tällä kaudella 14 ottelua, joissa hän on tehnyt neljä maalia ja antanut kolme maalisyöttöä.

Keskustelu käynnistyi uudelle tasolle, kun Saksan Bundesliigassa, Werder Bremenissä pelaava Niklas Moisander kertoi saksalaismedialla olevansa kiinnostunut pelaamaan ensi kesän EM-kisoissa, jos tarvetta on. Moisander pelaa isossa roolissa Bremenissä joukkueen kapteenina. Moisander oli myös Huuhkajien kapteeni ennen lopettamistaan A-maajoukkueessa.

Nuorin edellä mainituista maajoukkueessa lopettaneista pelaajista on 28-vuotias Alexander Ring, joka pelaa pohjoisamerikkalaisessa MLS-sarjassa New York City FC:n riveissä kapteenina. Keskikentällä viihtyvä Ring on vedonlyöntiyhtiö Betssonin mukaan epätodennäköisin palaaja Huuhkajiin näistä neljästä pelaajasta (Moisander, Eremenko, Hetemaj, Ring).

Italian Serie B:ssä pelaava Perparim Hetemaj on monelle maajoukkuepelaajalle tuttu pelaaja aiemmilta vuosilta. Hetemaj on myös ollut A-maajoukkueessa erittäin pidetty pelaaja, josta harvalla huuhkajalla on pahaa sanottavaa. Hetemajn paluuta peliyhtiö pitää kolmanneksi todennäköisimpänä.

Todennäköisin palaaja on Bremen-kapteeni Niklas Moisander, jonka paluulle Betsson antaa vain kertoimen 1.50. Roman Eremenkon paluu on toiseksi todennäköisin kertoimella 2.00.

Kanervalla riittää pohdittavaa pelaajavalintojen kanssa. Nykyinen Huuhkajien kapteeni Tim Sparv kertoi aiemmin pitävänsä outona sitä, jos A-maajoukkueessa lopettaneet pelaajat olisivat nyt kiinnostuneita palaamaan joukkueeseen, kun EM-kisat ovat tulossa.

Lähde: Betsson


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille