Zlatan sivalsi Cristiano Ronaldoa: ”Ei se ollut mikään haaste”

© Kuva: Getty Images

Kuten aiemmin tällä viikolla kerroimme, on Zlatan Ibrahimovic hyvin lähellä paluuta Serie A:han ja AC Milaniin. Ruotsalaishyökkääjä antoi itse vahvan vihjeen paluustaan GQ:n haastattelussa.

Samassa haastattelussa Zlatanilta kysyttiin myös, miten hän suhtautuu siihen, että hän kohtaa Italiassa myös Ronaldon.

– En alkuunkaan. Todellinen Ronaldo on brasilialainen, Zlatan letkautti.

– Hänen (Cristiano Ronaldon) menestyksensä ei ole luontaisen lahjakkuuden ansiota, vaan tulosta kovasta työstä.

Cristiano Ronaldo siirtyi Real Madridista Juventukseen kesällä 2018. Hän on usein haastattelussa korostanut, kuinka oli valmis ottamaan vastaan uuden haasteen. Portugalilainen on vihjaissut Lionel Messillekin, että tämän pitäisi siirtyä perässään Serie A:han. Zlatan kuitenkin viittaa kintaalla CR7:n puheille ”haasteesta”.

– Hän siirtyi joukkueeseen, joka oli voittanut Serie A:n seitsemän kertaa peräkkäin. Ei sellaiseen seuraan siirtyminen ole haaste, Zlatan täräyttää.

– Jos Cristiano Ronaldo olisi halunnut haasteen, hänen olisi pitänyt siirtyä Juventukseen silloin, kun se pelasi Serie B:ssä, ja nostaa seura Serie A:han ja takaisin huipulle.

Jalkapallomaailmaa ovat puhuttaneet myös Cristiano Ronaldon ja Juventus-luotsi Maurizio Sarrin välit. Portugalilainen vaihdettiin marraskuun alussa parissa ottelussa peräkkäin kentältä ennen täyttä aikaa, ja hän protestoi vaihtojaan näkyvästi.

Vaikka Sarri vakuuttelikin miesten välien olevan kunnossa, ei entinen Italian maajoukkuehyökkääjä Antonio Cassano usko tähän.

– Minä uskon, että Cristianolla on iso ongelma Sarrin kanssa. Kaikki alkoi kahdesta peräkkäisestä vaihdosta. Hänenlaatuistaan pelaajaa sellainen ärsyttää. Minun mielipiteeni on, että heidän välillään on ongelma, ja Juventus tekee loistavaa työtä peitellessään sitä, Cassano totesi italialaisessa Tiki Taka -ohjelmassa.

Lähteet: Marca ja AS


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.