Helsingin Jalkapalloklubin viime vuosien luottopuolustaja Faith Friday Obilor on tehnyt sopimuksen Moldovan suurseuran Sheriff Tiraspolin kanssa.

Nigerialaistoppari Obilor, 28, pelasi HJK:ssa kaudesta 2017 lähtien ja voitti seurassa kaksi Veikkausliigan mestaruutta sekä kertaalleen Suomen Cupin. Suomessa hän on edustanut myös PS Kemiä, Rovaniemen Palloseuraa ja FC Interiä. Kaikkiaan Obilor on pelannut Veikkausliigassa 206 ottelua.

Viime syksynä hän oli huhuissa yhdistettynä myös latvialaiseen FC Rigaan, jota vastaan HJK pelasi viime vuonna Eurooppa-liigan karsinnoissa.

Obilor ei ole HJK:n viime kauden joukkueen ainoa pelaaja, joka on tehnyt sopimuksen Sheriffin kanssa. Aiemmin moldovalaisseuraan siirtyivät jo William Parra, joka pelasi Klubissa viime kauden jälkimmäisen puolikkaan lainalla kolumbialaisesta Independiente Medellínistä, sekä helsinkiläisten kapteenina toiminut Sebastian Dahlström.