Mestarien liiga
Chelsea – Bayern München
Tiistai 25.02. klo 22:00

Tiistain toinen Mestarien liigan kamppailu Chelsea – Bayern München jää aivan suotta Napolin ja Barcelonan välisen ottelun varjoon, sillä ottelusta on odotettavissa viihdyttävä. Chelsea on otteluparissa kiistatta haastajan osassa, sillä umpilaadukas Bayern on yksi turnauksen mestarisuosikeista.

Chelsea selvisi Mestarien liigan lohkostaan jatkoon Valencian vanavedessä. Avaustappion jälkeen Frank Lampardin suojatit pelasivat solidisti ja ansaitsivat täysin jatkopaikkansa. Viime aikoina Valioliigassa loistokkuus on jäänyt puuttumaan, kunnes viikonloppuna siipirikkoinen Tottenham kaatui täysin ottelutapahtumien mukaisesti. Chelsealta puuttuu kokoonpanostaan tärkeitä osasia, sillä tärkeä N’Golo Kanté on varmuudella pois. Lisäksi todennäköisesti Christian Pulisic, Callum Hudson-Odoi sekä Pedro missaavat matsin.

Bayernin ykköspelote on luonnollisesti Robert Lewandowski, joka on pistänyt tällä kaudella verkot tötterölle sekä UCL:ssä että Bundesligassa. Hans-Dieter Flickin suojattien vire on vahva, sillä kilpailullisessa ottelussa on viimeksi tullut pataan yli kaksi ja puoli kuukautta sitten. Joukkueen tulivoima on hurjalla tasolla, sillä Bundesligassa osumia on syntynyt lähes kolmen maalin ottelukeskiarvolla. Poissa vierailta ovat Ivan Perisic, Niklas Süle sekä todennäköisesti myös Javi Martínez.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelun voittajakertoimet ovat mielestäni täysin jiirissä ja maalimäärissäkin olen hieman epävarmalla pohjalla. Robert Lewandowskin sihti on ollut koko kauden niin hyvässä kondiksessa, että otan viihdevetopohjalta miehen avausmaalin vetosuositukseen, joka on siis Ensimmäinen maalintekijä: Robert Lewandowski kertoimella 4,00.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO