Cristiano Ronaldo ei pelannut näytösottelussa – fanit saivat korvauksia henkisestä kärsimyksestä

© Kuva: Getty Images

Eteläkorealainen tuomioistuin on määrännyt ottelujärjestäjän maksamaan korvauksen kahdelle fanille, koska Juventuksen hyökkääjä Cristiano Ronaldo ei pelannut viime heinäkuussa näytösottelussa Etelä-Korean liigan tähdistöjoukkuetta vastaan.

Soulissa pelattua ottelua mainostettiin kertomalla, että Ronaldo, 35, pelaisi ottelussa vähintään 45 minuuttia, mutta portugalilaistähti istui koko pelin vaihtopenkillä. Juventuksen lääkärit suosittelivat, että Ronaldo lepää ottelun, koska hänellä oli lihasväsymystä joukkueen edellisen harjoituspelin jäljiltä.

Näytösottelun järjestänyt The Fasta on määrätty maksamaan kahdelle fanille 283 euron edestä korvauksia, joista 228 euroa tuli henkisen kärsimyksen aiheuttamisesta.

– The Fasta johdatti harhaan ja hyväksikäytti Cristiano Ronaldon faneja, kommentoi asianajaja Kim Min-ki BBC:n mukaan.

– Ronaldon faneille tämä on sama asia kuin menettäisi pelaajan, jota he ovat ihailleet ja tukeneet koko elämänsä.

Kim kertoi uutistoimisto Reutersille, että hän edustaa myös 87 muuta asianomistajaa muissa otteluun liittyvissä oikeustapauksissa.

Kaikki 65 000 pääsylippua myytiin loppuun alle kolmessa minuutissa. Fanit ärsyyntyivät, kun Ronaldo ei tullutkaan vaihtopenkiltä kentälle ja rupesivat huutamaan hänen pitkäaikaisen kilpailijansa Lionel Messin nimeä.

Lähteet: BBC, The Guardian


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.