Ottelun ratkaissut Joel Pohjanpalo harmitteli menetettyjä pisteitä – käänsi jo katseet tulevaan derbyyn: ”Meidän on voitettava”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien huippukärki Joel Pohjanpalo teki Hamburger SV:n ainoan maalin, kun suomalaistaiturin joukkue pelasi 1-1-tasapelin Hannoveria vastaan lauantaina.

Pohjanpalo on tehnyt nyt kaksi maalia uuden lainaseuransa riveissä, siirryttyään seuraan Bayer Leverkusenista viime kuussa. Hän on pelannut kolmessa ottelussa, joista hän on aloittanut kaikki penkiltä.

Pohjanpalo kommentoi osumaansa lehdistölle ottelun jälkeen.

– Tottakai me olemme tyytyväisiä myöhäiseen tasoitusmaaliin. Mutta kun katsoo koko ottelun kulkua, me todennäköisesti pudotimme kaksi pistettä, mikä on turhauttavaa. Ainakin voimme viedä tämän yhden pisteen mukanamme Hampuriin, Pohjanpalo kertoi HSV:n Twitter-tilillä.

HSV kohtaa viikon päästä 2. Bundesliigassa St. Paulin. Kyseessä on Hampurin derby, mikä tulee olemaan suurempi paikalliskamppailu kuin esimerkiksi FC Kölnin ja Bayer Leverkusenin välinen derby, Pohjanpalo vertasi.

– Pelasin Kölniä vastaan Leverkusenissa. Mutta Hampurin derby on hieman isompi kuin se. Meidän on voitettava se nyt, Pohjanpalo kertoi ottelun jälkeen Abendblattille.

Eurooppa-liigan finaalissa vedetään tunteella! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️