Huuhkajien huippukärki Joel Pohjanpalo teki Hamburger SV:n ainoan maalin, kun suomalaistaiturin joukkue pelasi 1-1-tasapelin Hannoveria vastaan lauantaina.

Pohjanpalo on tehnyt nyt kaksi maalia uuden lainaseuransa riveissä, siirryttyään seuraan Bayer Leverkusenista viime kuussa. Hän on pelannut kolmessa ottelussa, joista hän on aloittanut kaikki penkiltä.

Pohjanpalo kommentoi osumaansa lehdistölle ottelun jälkeen.

– Tottakai me olemme tyytyväisiä myöhäiseen tasoitusmaaliin. Mutta kun katsoo koko ottelun kulkua, me todennäköisesti pudotimme kaksi pistettä, mikä on turhauttavaa. Ainakin voimme viedä tämän yhden pisteen mukanamme Hampuriin, Pohjanpalo kertoi HSV:n Twitter-tilillä.

Hamburger SV

@HSV
🗣 1:1-Torschütze #Pohjanpalo: „Natürlich freuen wir uns über den späten Ausgleich. Aber wenn man das ganze Spiel betrachtet, haben wir vielleicht zwei Punkte liegen lassen. Das ärgert uns ein bisschen. Aber immerhin nehmen wir einen Punkt mit nach Hamburg.“ #nurderHSV #H96HSV

HSV kohtaa viikon päästä 2. Bundesliigassa St. Paulin. Kyseessä on Hampurin derby, mikä tulee olemaan suurempi paikalliskamppailu kuin esimerkiksi FC Kölnin ja Bayer Leverkusenin välinen derby, Pohjanpalo vertasi.

– Pelasin Kölniä vastaan Leverkusenissa. Mutta Hampurin derby on hieman isompi kuin se. Meidän on voitettava se nyt, Pohjanpalo kertoi ottelun jälkeen Abendblattille.

Abendblatt HSV

@abendblatt_hsv
Tor-Joker Joel Pohjanpalo freut sich nach dem 1:1 in Hannover schon auf das Stadtderby gegen St. Pauli. „Ich habe mit Leverkusen gegen Köln gespielt. Aber das Hamburger Derby ist noch ein bisschen größer. Das müssen wir jetzt gewinnen.“ #HSV