Joel Pohjanpalo sai maalihanat auki – voittomaali tilille

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien hyökkääjä Joel Pohjanpalo teki maanantai-iltana ensimmäisen maalinsa lainaseuransa Hamburger SV:n paidassa. Suomalaisella oli paikkoja jopa hattutemppuun, mutta tilille jäi joka tapauksessa ottelun voittomaali. HSV kaatoi Bochumin kaatosateessa pelatussa Kakkosbundesliigan kamppailussa maalein 3-1.

Bochum siirtyi ottelussa johtoon 65. minuutilla Simon Zollerin maalilla, mutta Tim Leibold toi vain kolme minuuttia myöhemmin vieraat tasoihin.

Kun peliä oli pelattu 71 minuuttia, tuli kentälle Joel Pohjanpalo, edellisen ottelun tapaan itävaltalaishyökkääjä Lukas Hinterseerin tilalle. Pohjanpalo ei ehtinyt viettää kentällä kuin 160 sekuntia, kun verkot jo heiluivat. Leibold lähetti vasemmalta laidalta keskustaan Pohjanpalolle hyvän syötön, tämä otti pallon yhdellä kosketuksella haltuun ja sijoitti toisella kontaktilla pallon maaliin.

82. peliminuutilla Pohjanpalo kääntyi hyvin ja laukoi, mutta Bochum-vahti Patrick Drewes onnistui torjumaan vedon. 85. minuutilla Pohjanpalon toinen maali oli vieläkin lähempänä, mutta suomalaisen pusku osui tolppaan. Sonny Kittel teki pian sen jälkeen loppunumeroiksi 1-3. Pohjanpalolla oli siis 11 minuutissa hyvät mahdollisuudet jopa hattutemppuun, mutta voittomaali jäi tilille joka tapauksessa.

– Tämä oli vaikea vierasottelu. Taistelimme hyvin jouduttuamme takaa-ajoasemaan. Viimeiset 15-20 minuuttia olimme sitten todella hyviä. Olemme iloisia, että voitimme, Pohjanpalo kommentoi HSV:n Twitterin mukaan.

Toisen peräkkäisen ottelunsa voittanut HSV jatkaa Kakkosbundesliigan toisena suoran nousijan paikalla. Eroa sarjakärki Arminia Bielefeldiin on yksi piste ja takana väijyvään VfB Stuttgartiin kaksi.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.