Minkä paketin Diego Maradona sai kesken ottelun? Argentiinalaislegendalle luovutettiin mystinen tavara – sen jälkeen kuvayhteys peitettiin välittömästi

© Kuva: Getty Images

Jalkapallolegenda Diego Maradona sai lauantaina lahjan kesken Gimnasian ja Rosario Centralin välisen Argentinan pääsarjan ottelun. Tilanne on aiheuttanut puhetta epäilyttävien toimenpiteiden takia.

Gimnasian valmentajana toimiva, kaikessa rauhassa vaihtopenkillä tilanteessa istunut Maradona vaikutti hiukan yllättyneeltä saadessaan vasempaan käteensä pienen tavaran hänen eteensä astelleelta mieheltä. Epäilyttävintä tapahtumassa oli, että tilannetta kuvanneen tv-kameran kuvayhteys Maradonaan peitettiin lähes välittömästi, kun entisen hyökkääjän vieressä ollut valmennustiimin jäsen nousi äkillisesti verryttelemään.

Verryttelemään nousseen Maradonan valmennustiimin jäsenen eleet vaikuttivat lähinnä siltä, että jumppatuokio oli vain esittämistä ja pääasia oli blokata kameran näköyhteys Maradonaan.

Tilanteen hämäryyttä korostaa entisestään toisen valmennustiimin jäsenen nouseminen ylös. Valmentajan selkä oli käännettynä kameraan päin, jolloin viimeinenkin sauma saada kuvayhteys Maradonaan oli estetty.

Pienen paketin sisältöä ei luonnollisesti tiedetä. Tv-kuva on Daily Star-lehden mukaan saanut monet Maradonan elämää seuranneet fanit huolestuneiksi siitä, onko paketilla jotain tekemistä huumeiden kanssa. 59-vuotias Maradona kamppaili alkoholi- ja huumeongelmien kanssa jo peliurallaan.

Videon tapahtuneesta voi katsoa täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.