© Kuva: Getty Images

Real Madrid – Real Sociedad: Los Blancos suosikkina

Copa del Rey
Real Madrid – Real Sociedad
Torstai 06.02. klo 20:00

Torstaina pelataan Espanjan cupin puolivälieriä. Cupia on pelattu nyt kiihkeällä tahdilla keskellä viikkoa ja joukkueiden pelirasitusta tämä toki lisää – ja antaa aihetta spekulointeihin sekä kokoonpanoihin vaikuttavista miehistön kierrätyksistä. Viime vuoden cup-mestari Valencia ei ole enää puolustamassa kannuaan, sillä se putosi tiistaina omassa puolivälierässään Granadalle.

Real Madridin peli on kulkenut viime aikoina loistavasti. Osoituksena tästä on La Ligan kärkipaikka ja pitkä tappiottomien pelien sarja – Los Blancos on viimeksi hävinnyt jalkapallo-ottelun lokakuussa. Etenkin puolustupeli on sujunut todella mallikkaasti. Cupin edellisellä kierroksella Zaragozasta ei ollut vastusta Zinedine Zidanen suojateille. Viikonloppuna Real oli paikallispelissä Atleticoa vahvempi ja voitti ansaitusti 1-0.

Real Sociedad on sarjassa kahdeksantena. La Ligassa on hieman vastustellut viime aikoina ja neljästä viime ottelusta on kertynyt kolme tappiota – eikä vastassa ole edes ollut sarjan kärkijoukkueita. Cupin edellisellä kierroksella sinivalkoiset käyttivät maalipaikkansa Osasunaa paremmin hyväkseen ja etenivät tälle kierrokselle. Suurin ero joukkueiden välillä on puolustuspelissä – sarjassa Sociedad on päästänyt omiin yli kaksinkertaisen määrän maaleja.

Lyö vetoa ottelusta:

Isännät ovat luonnollisesti peliin lähdettäessä suuria suosikkeja. Ottelussa kohtaavat kaksi tulivoimaista joukkuetta ja ottelun maaliodottama on lähtökohtaisesti korkeahko. Äänestänkin tässä runsasmaalisuuden puolesta – vetosuositus on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,61.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.