© Kuva: Getty Images

Derby – Manchester United: Rooney kohtaa Unitedin

FA Cup
Derby – Manchester United
Torstai 05.03. klo 21:45

FA Cupissa etsitään torstaina vielä kahdeksatta joukkuetta turnauksen puolivälieriin. Seitsemän muuta jatkoon mennyttä joukkuetta ovat valioliigastatuksella varustettuja, joten Championshipissä tahkoava Derby on enää ainoa toivo suuremman cup-romantiikan ystäville. Joka tapauksessa ottelu, jossa Wayne Rooney kohtaa Manchester Unitedin, on jo itsessään hyvin mielenkiintoinen tapahtuma.

Derbyn saavutukset tällä kaudella jäänevät FA Cupiin, sillä joukkueen nouseminen Championshipin play offeihin ei näytä tällä hetkellä järin todennäköiseltä. Viikonloppuna Derby pelasi vaihteeksi hienon pelin, kun se haki pisteet Sheffield Wednesdaylta – peli oli käytännössä ohi jo puolessa tunnissa. Kotona Pride Parkilla Pässejä on ollut vaikea horjuttaa: koko kautena täydet vieraspisteet on haettu vain kahdessa sarjapelissä. Manageri Phillip Cocun huolena on muutama loukkaantuminen.

Man Utd on vaihteeksi myötätuulessa vaikean kauden jatkoksi ja himoittu top 4 -paikka Valioliigassa häämöttää kolmen pisteen päässä. Viimeiset kahdeksan ottelua eri turnauksissa on selvitetty tappioitta ja maalinteko on sujunut mukavasti. Kokoonpanotilanne Ole Gunnar Solskjaerilla on helpottamaan päin, vaikka Paul Pogba ja Marcus Rashford edelleen puuttuvatkin. Täytyy kuitenkin muistaa, ettei Unitedilla ole kauden aikana ollut aina kovin helppoa ennalta heikompia joukkueita vastaan vieraissa.

Lyö vetoa ottelusta:

Derbyä vastaan on ollut tällä kaudella vaikeaa tehdä maaleja Pride Parkilla – joskin nyt vastustajan hyökkäysarsenaali on todella laadukas. Vierailla torjuntavastuun ottanee Sergio Romero, joka on ollut pelaamissaan otteluissa todella varma. Tällä taustalla tekee mieli koettaa vähämaalisuutta: Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 2,17.

Betsson tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.