Italialaislääkäri uskoo: Atalantan ja Valencian Mestarien liigan ottelun pelaamisella oli traagiset seuraukset

© Kuva: Getty Images

Italiassa bergamolaissairaala Giovanni Hospitali XXIII:n tehohoidon päällikkö Luca Lorini on kommentoinut uskovansa, että Atalantan ja Valencian välinen Mestarien liigan ottelu helmikuussa toimi koronaviruksen leviämisen vauhdittajana.

Atalanta ja Valencia kohtasivat 19. helmikuuta Milanossa San Sirolla. Ottelua oli paikan päällä seuraamassa yli 44 000 ihmistä. Atalanta voitti ottelun 4−1.

Ottelun jälkeisenä aikana tilanne on karannut kokonaan käsistä Italiassa. Olosuhteet ovat tällä hetkellä Euroopassa pahimmat yhdessä Espanjan kanssa.

− Olen varma, että 40 000 ihmistä halailemassa ja suukottelemassa sentin päässä toisistaan neljä kertaa, kun Atalanta teki neljä maalia, vauhditti uskomattomalla tavalla viruksen leviämistä, Lorini sanoi.

Hän kuitenkin lisäsi, ettei tällaisia seurauksia pystynyt ennakoimaan. Lorini ei myöskään muistanut pelin tarkkaa ajankohtaa ja sitä, miten pian koronavirustilanne eskaloitui pahemmaksi suhteessa Mestarien liigan ottelun ajankohtaan.

Tiedot pian ottelun pelaamisen jälkeen kertoivat, että joillakin Italiaan matkanneilla valencialaiskannattajilla ja yhdellä valencialaistoimittajalla diagnosoitiin koronavirustartunta näiden palattua Espanjaan.

Lähde: ESPN


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.