© Kuva: Juha Tamminen

Kalmar FF – Jönköpings Södra: Ruotsissa harjoituspelit pyörivät

Jalkapallo
Kalmar FF – Jönköpings Södra
Torstai 26.03. klo 18:00

Keskimääräistä rennompi suhtautuminen vallitsevaan tilanteeseen mahdollistaa Ruotsissa jalkapallon harjoitusotteluiden pelaamisen. Torstaille on merkitty ohjelmaan FF Kalmarin ja Jönköpingin välinen harjoituspeli. Tässä ottelussa katsojia ei päästetä lehtereille asti.

Kalmarin viime kausi oli nihkeä ja sarjapaikka varmistui täksi vuodeksi vasta karsintojen jälkeen. Kuitenkin harjoitus- ja cup-otteluissa meno on näyttänyt rutkasti viime kautta lupaavammalta. Torstain vastus Jönköpings Södra kaatui maaliskuun alussa cupissa puhtaasti 5-0. Viime viikolla ystävyysottelussa Kalmar riepotteli pääsarjaseura Örebrota lukemin 4-1. Tulokset näyttävät lupaavilta, sillä joukkue oli sarjan kalkkiviivoilla viime syksynä todella vaisu.

Jönköpings Södra taisteli viime kaudella jopa noususta Allsvenskaniin, mutta tasaisuus ei lopulta riittänyt edes karsintoihin. Harjoituskausi ei puolestaan lupaa ihmeitä tulevalle kaudelle, sillä murskatappio on tullut illan vastuksen lisäksi myös Kalmarille. Superettanin Örgryte sentään kaatui aiemmin tässä kuussa, joten toiselle sarjatasolle illan vieraat ovat aivan sopivalla tasolla. Joukkueen puolustus ei kuitenkaan ole vakuuttanut.

Lyö vetoa ottelusta:

Harjoitusotteluista voi olla riskialtista lyödä vetoa, mutta tässä annan suosituksen isäntien vähintään kahden maalin voitosta – sen verran kaikki puhuu Kalmarin puolesta. Vetosuositus on siis Kalmar -1 (euro handicap) kertoimella 2,23.

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.